Wednesday, January 16, 2013

Jennifer Lopez Shined in a Long Dress

Jennifer Lopez zablistala je u dugoj sirena haljini od čipke s potpisom Zuhaira Murada. U duhu zlatnog doba Hollywooda kosu je oblikovala u pravilne kovrče i prebacila ih na jednu stranu, a od makeupa, naglasila je samo oči.

Raskošna duga haljina Oscara de la Rente u boji breskve izbor je Jessice Albe. Glumica je dekolte nagaslila dijamantnom ogrlicom, a poseban šarm kompletnom stylingu daje pernata pismo-torbica. 

Glumica i model Rosie Huntington Whiteley u lepršavoj crnoj haljini modne kuće Saint Laurent iz kolekcije za proljeće/ljeto 2013. Struk je naglašen širokim kožnim remenom. 

Marion Cotillard nakon kratkog izleta s haljinom Zuhaira Murada, vratila se modnoj kući Dior. Izabrala je narančastu haljinu iz kolekcije haute couture i uparila ju s istom nijansom potpetica. 

Hayden Penettiere ne odustaje od sirena kroja, a za ovu je priliku izabrala elegantnu bijelu haljinu Roberta Cavallija. Monotoniju bijeline razbila je ružičastom clutch torbicom. 

Zooey Deschanel obožava princeza-haljine, a za dodjelu nagrada Zlatni globus izabrala je jednostavnu crvenu haljinu s potpisom Oscara de la Rente. Od nakita je nosila samo bisere, a kosu je podigla u nisku punđu.

Na posljednja dva događanja Anne Hathaway se pojavila u bijeloj haljini modne kuće Chanel. Od nakita je nosila tek decentnu narukvicu.

Izvor: 24sata

No comments:

Post a Comment