Friday, January 4, 2013

Ko izgleda bolje: Jessica Biel, Anne Hathaway ili Katy Perry?

Slavne ljepotice Anne Hathaway, Jessica Biel i Katy Perry pojavile su se u kreacijama koje su naišle na lavinu pozitivnih kritika.

Iako smo je naviknuli vidjeti u čednijem izdanju, američka glumica Jessica Biel, na premijeri filma "Playing for Keeps" pojavila se u sivo-plavoj haljini s potpisom Donatelle Versace. Look je upotpunila plavim smokey eysom i ružičastim ružem za usne. 

Anne Hathaway za ulogu u filmu "Jadnici" smršavila je 11 kilograma, a za londonsku premijeru filma izabrala je bijelu Givenchy haute couture haljinu otvorenih leđa. Njezin je look izazvao lavinu pozitivnih kritika. 

Katy Perry u zadnje vrijeme možemo vidjeti na svim društvenim događanjima. Za proslavu u čast Carole King izabrala je smaragdno zelenu Yves Saint Laurent haljinu, a na Trevor Liveu pojavila se u prekrasnoj haljini modne kuće Marchesa.

Amanda Seyfried za premijeru filma "Jadnici" za razliku od Anne Hathaway izabrala je crnu Balenciaga haljinu s volanima i bijelim detaljima. 

Mlada pjevačica Taylor Swift vjerna je stilu 50-ih, a ovaj je put izabrala Kate Spade haljinu. Dozu mladenačkog šarma ovom stylingu daju crne i krem prugice. 

Hayden Panettiere ne odustaje od ženstvenih lepršavih haljina. Na dodjeli američkih nagrada "Umjetnik godine" pojavila se u ružičastoj Cavalli haljini, a kombinirala ju je s tirkiznim nakitom. 

Liv Tyler za premijeru superhita "Hobit: Neočekivano putovanje" izabrala je crnu kombinaciju i crvene sandale. 

Glumica Kerry Washington poznata je po šarenim i pomalo psihodeličnim kombinacijama, ali ovaj put je izabrala sivu haljinu modne kuće Carven s čipkanim detaljima.

Pixi Geldof u dugoj tamnoj haljini životinjskog printa. Svoj rokerski štih upotpunila je kožnom clutch torbicom i minimalističkim nakitom.

Zoe Saldana voli kratke haljine koje otkrivaju njezino vitko tijelo. Na Trevor Liveu pojavila se u prljavo ružičastoj haljini modne kuće Lanvin, a za Odds Awards izabrala je ljubičastu Giambattista Valli haljinu. 

Nakon što je promijenila frizuru, Alicia Keys promijenila je i stil. Na KIIS FM Jingle balu pojavila se u skinny trapericama, print bluzi i azurno plavoj kožnoj jakni. 

Američka glumica i zvijezda filma "Jadnici", Laura Bailey, za londonsku premijeru izabrala je ružičastu haljinu. Gornji dio je proziran i svijetliji, a donji nekoliko nijansi tamniji. 

Zvijezda "Vampirskih dnevnika" Kat Graham poznata je po futurističkom smislu za modu, a za Trevor Live izabrala je haljinu Marije Lucije Hohan. 

Zvijezda "Vampirskih dnevnika" Kat Graham poznata je po futurističkom smislu za modu, a za Trevor Live izabrala je haljinu Marije Lucije Hohan.

Izvor: 24sata.hr

No comments:

Post a Comment